Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №717 від 27.07.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Меню-газета

Фаршировані кальмари

Фаршировані кальмари

Цю страву можна подавати в гарячому вигляді, а можна охолодити, порізати (а вона просто чудово нарізається) і подати як холодну закуску, або в складі рибної нарізки. В будь-якому вигляді це смачно.

На 4 порції:

- 3 середніх кальмара

- 1 середня цибулина

- 1 яйце

- 50гр.твердого сиру

- 1ст.л.панірувальних сухарів

- 3-4ст.л. вершків або нежирної сметани

- Сіль, перець

Все елементарно, чистимо тушки кальмарів, миємо, дві відкладаємо на фарширування. Третю нарізаємо довільно, складаємо в блендер, пробиваємо до неоднорідного стану, додаємо цибулину, яйце, тертий сир, сухарі, солимо, перчимо ще раз пробиваємо. Отриманою масою фаршируємо кальмари, краї скріплюємо зубочистками. Викладаємо на деко, заливаємо вершками або сметаною і ставимо в розігріту духовку при 180С° на 20-25 хвилин.

27.07.2015



Рівне-Ракурс №10 від 27.07.2015p. 
На головну сторінку