№717 від 27.07.2015p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
#Меню-газета
Цю страву можна подавати в гарячому вигляді, а можна охолодити, порізати (а вона просто чудово нарізається) і подати як холодну закуску, або в складі рибної нарізки. В будь-якому вигляді це смачно.
- 3 середніх кальмара
- 1 середня цибулина
- 1 яйце
- 50гр.твердого сиру
- 1ст.л.панірувальних сухарів
- 3-4ст.л. вершків або нежирної сметани
- Сіль, перець
Все елементарно, чистимо тушки кальмарів, миємо, дві відкладаємо на фарширування. Третю нарізаємо довільно, складаємо в блендер, пробиваємо до неоднорідного стану, додаємо цибулину, яйце, тертий сир, сухарі, солимо, перчимо ще раз пробиваємо. Отриманою масою фаршируємо кальмари, краї скріплюємо зубочистками. Викладаємо на деко, заливаємо вершками або сметаною і ставимо в розігріту духовку при 180С° на 20-25 хвилин.
27.07.2015 |
Рівне-Ракурс №10 від 27.07.2015p. На головну сторінку |