№718 від 03.08.2015p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
#Меню-газета
На дві 700гр. банки: - 1-1,2 кг цвітної капусти - 2 морковки - Для маринаду: - 1,5ст.цукру - 1,5ст.оцту - 2с.води - 3ч.л.солі
Для маринаду доводимо все до кипіння і відразу заливаємо капусту, гарячим закручуємо кришки. Лишаємо повністю охолонути. За дві доби можна знімати пробу.
Не погано зберігається до 6 місяців. Відразу попереджу можливе запитання – броколі так не маринується, чомусь вона не зовсім смачна, напевно тому, що суцвіття набагато ніжніші за цвітну.
03.08.2015 |
Рівне-Ракурс №10 від 03.08.2015p. На головну сторінку |