Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №719 від 10.08.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс економiки

Маєте запитання про податки – використовуйте ресурс “ЗІР”

В ДПІ у м. Рівному нагадують, що на веб-порталі Державної фіскальної служби України розміщено ряд сервісів, які стануть у нагоді не лише суб’єктам господарювання, а й громадянам. Так, зокрема, загальнодоступний інформаційно–довідковий ресурс “ЗІР” дозволяє здійснювати пошук інформації по певному податку, напрямку чи діяльності, в тому числі з використанням ключових слів, шляхом перегляду за певні періоди інформації, при цьому не лише по запитаннях-відповідях, але і по відповідях на письмові звернення, які були надані із використанням Бази знань, назвах нормативних та інформаційних документів.

Інформаційне наповнення “ЗІР” здійснюється на підставі функціональних повноважень ДФС, з урахуванням результатів всебічного аналізу інформації про потреби клієнтів, які звертаються до Контакт – центру та з метою мінімізації витрат часу представників бізнесу на спілкування з державою. Нагадаємо, що звернутися до Контакт – центру можна за телефоном: 0-800-501-007.

Також у Загальнодоступному інформаційно-довідковому ресурсі створено новий розділ “Актуальні запитання”. В цьому розділі можна ознайомитися з найбільш популярними серед клієнтів Контакт-центру ДФС запитаннями та відповідями на них.

За словами заступника начальника ДПІ у м. Рівному Ірини Груздєвої сьогодні, коли податкове законодавство зазнало значних змін, використання такого сервісу є досить актуальним, адже завдяки ньому можна завжди тримати руку на “пульсі” нововведень.

10.08.2015



Рівне-Ракурс №10 від 10.08.2015p. 
На головну сторінку