№719 від 10.08.2015p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
#Меню-газета
На форму 22-24см. Для тіста: 100гр.масла кімнатної температури, 100гр.цукру, 160гр.борошна, 4 яйця, 1ч.л. розпушувача, 1ч.л. ванільного екстракту, 10-15 шт. абрикосів. Для карамелі: 100гр.масла, 75гр.цукру, сік одного лимона.
Для тіста розділяємо яйця на білки та жовтки. Білки збиваємо до стійких пік з половиною цукру. Другу половину цукру збиваємо з маслом, додаємо жовтки, ванільний екстракт, просіюємо борошно та розпушувач. Тісто виходить густе, додаємо до нього 1/4 білків і перемішуємо, тісто трохи розрідне і до нього можна акуратно вмішувати білки.
Карамель виливаємо у форму, викладаємо половинки абрикосів, зверху викладаємо тісто. Ставимо в розігріту до 180С° духовку на 40-45 хвилин. Готовий пиріг перевернути на тарілку і дати охолонути. Готовий пиріг можна присипати цукровою пудрою.
10.08.2015 |
Рівне-Ракурс №10 від 10.08.2015p. На головну сторінку |