№720 від 17.08.2015p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
#Меню-газета
На 1,5 л банку: 1кг помідор (краще сливочок), 1шт.болгарського перцю, 1шт.гіркого перцю, 2-3 великі зубчики часнику, 50гр.цукру, 50гр.оцту, 50мл олії, 1ч.л.солі.
Помідори, миємо, розрізаємо навпіл або четвертинки, складаємо в банку, кожен шар поливаючи заправкою.
Закриваємо кришкою і ставимо в холодильник догори ногами на ніч. Це робиться для того, щоб швидше промаринувалися помідори зверху, а коли зранку перевернемо і будемо пробувати, верхні вже будуть готові, а нижні домаринуються.
17.08.2015 |
Рівне-Ракурс №10 від 17.08.2015p. На головну сторінку |