Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №720 від 17.08.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Меню-газета

Помідори по-корейськи

Помідори по-корейськи

На 1,5 л банку: 1кг помідор (краще сливочок), 1шт.болгарського перцю, 1шт.гіркого перцю, 2-3 великі зубчики часнику, 50гр.цукру, 50гр.оцту, 50мл олії, 1ч.л.солі.

Гіркий перець чистимо від насіння та перегородок, якщо не любите гострого, беремо половину перця. Чистимо болгарський перець від насіння, закладаємо в блендер, додаємо всі інгредієнти і пробиваємо до майже однорідної маси.

Помідори, миємо, розрізаємо навпіл або четвертинки, складаємо в банку, кожен шар поливаючи заправкою.

Закриваємо кришкою і ставимо в холодильник догори ногами на ніч. Це робиться для того, щоб швидше промаринувалися помідори зверху, а коли зранку перевернемо і будемо пробувати, верхні вже будуть готові, а нижні домаринуються.

17.08.2015



Рівне-Ракурс №10 від 17.08.2015p. 
На головну сторінку