№721 від 21.08.2015p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Влітку це питання постає чи не найгостріше, адже хочеться і свіжих овочів наїстись і організм не отруїти.
Для видалення з крупи можливих отрутохімікатів (використовуваних при вирощуванні злакових рослин) її замочують у холодній воді протягом 1-2 годин.
При варінні м’яса як мінімум один раз зливають бульйон для повного видалення шкідливих речовин (наприклад, гормонів, ліків, якими лікували тварину).
Вся їжа готується на пару, тушкується, запікається або вариться.
Відварювання і запікання фруктів зменшує їхню алергенність.
21.08.2015 |
Рівне-Ракурс №10 від 21.08.2015p. На головну сторінку |