№722 від 31.08.2015p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На 250мл баночку: - 1кг помідор, - 100мл олії, - сіль, - часник, спеції за смаком
Помідори миємо, розрізаємо навпіл, виймаємо насіння, перетинки ложкою так, щоб лишилися тільки стінки. Розкладаємо на тарілці зрізом доверху і ставимо в мікрохвильовку на 5 хвилин при 100% потужності. Через цей час виймаємо обережно тарілку (вона дуже гаряча), зливаємо сік, який утворився і знову ставимо на 5 хвилин при 100% потужності. Так ми повторюємо 4 рази. Помідори гарячими викладаємо в стерилізовані банки. Тут за бажанням можна додати сухий базилік, часник, нарізаний пластівцями. Олію нагріваємо до гарячого стану, але щоб не кипіла і не димилася, заливаємо наші томати, відразу закриваємо кришками, даємо охолонути при кімнатній температурі і зберігаємо в холодильнику.
31.08.2015 |
Рівне-Ракурс №10 від 31.08.2015p. На головну сторінку |