Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №723 від 08.09.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

“Верес” – у зоні плей-офф

“Верес” – у зоні плей-офф

Після виїзної перемоги над “Енергією” з Нової Каховки з рахунком – 3:1, рівненський “Верес” потрапив до трійки лідерів Другої ліги чемпіонату України з футболу. Зазначимо, що третє позиція у турнірній таблиці за підсумком всього чемпіонату Другої ліги дає право зіграти перехідний матч за право підвищення у класі.

Усі конкуренти рівнян свої матчі шостого туру змагань проводили днем пізніше за “Верес”, утім результати цих поєдинків у підсумку ніяк не вплинули на розстановку команд у турнірній таблиці.

Тандем лідерів, як і раніше, утворюють минулорічні аматори – “Колос” та “Інгулець”. Клуб із Ковалівки у шостому турі в гостях переміг “Кремінь” – 3:1. А “Інгулець” вдома не залишив шансів “Буковині” – 2:0.

Переслідувати “Верес” продовжують “Барса” та “Скала”. Молода команда футбольного центру із Сум обіграла херсонський “Кристал” – 2:0. А футболісти з Моршина в гостях розгромили київський “Арсенал” – 3:0. До речі, саме зі столичними “канонірами” “Верес” зіграє свій найближчий матч у чемпіонаті – 5-го вересня. Нині “Скала” провела для Олега Луткова своєрідний майстер-клас на тему “Як обігрувати “Арсенал”.

До слова, матч із “Вересом” пропустить один із новачків “Арсенала” – Нікіта Нікітенко. Ще в першому таймі упродовж шести хвилин він примудрився заробити одразу два попередження і 5-го вересня відбуватиме дискваліфікацію.

Ще в одному матчі шостого туру свою другу поспіль перемогу здобув “Мир” із Горностаєвки. Цього разу команда з Херсонщини переграла одеський “Реал Фарму” – 2:1.

Заключний поєдинок шостого туру відбувся у понеділок в останній день літа. У Білій Церкві зіграли аутсайдери турніру “Арсенал-Київщина” та “Нікополь-НПГУ” – гості перемогли із рахунком 2:4.

08.09.2015



Рівне-Ракурс №10 від 08.09.2015p. 
На головну сторінку