Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №724 від 14.09.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

У Рівне завітав Міністр аграрної політики та продовольства України

У Рівне завітав Міністр аграрної політики та продовольства України

Сьогодні, 9 вересня, в Рівне завітав Міністр аграрної політики та продовольства України Олексій Павленко.

Міністр ознайомився із діяльністю тепличного комплексу ТОВ “Агроконцерн”, яке спеціалізується на вирощуванні овочів закритого ґрунту, оглянув підприємство ТОВ “Укртехнофос”, яке є найбільшим національним виробником висококонцентрованих комплексних добрив та експортером сільгосппродукції на ринки ЄС та Середнього Сходу.

Об 11 годині в Рівненській обласній державній адміністрації Олексій Павленко розповів журналістам про побачене:“Сьогодні зранку відбулася продуктивна поїздка в “Зорю”. Я дуже вражений організованістю виробництва добрива. Окрема розмова велася про те, що потрібно модернізувати для швидшого розвитку підприємства. Потужно працює й насіннєвий завод, продукцію якого буде експортовано в країни ЄС. Пшениця і кукурудза, хоч і злакові культури, та потребують складної праці. Тому хочу висловити велику подяку фермерам – у них є великі перспективи розвитку.

На прес-конференції прозвучало питання щодо здорожчання картоплі та яєць, на що Олексій Павленко відповів: “В Україні всіх компонентів достатньо. Більше того, також ми годуємо 140 мільйонів людей в усьому світі. Картопля і яйця дорожчати не будуть. Можливі лише сезонні незначні здорожчання. А вже в жовтні чекаємо новий транш, який вплине на стабілізацію економіки”.

14.09.2015Олександра Нагорна



Рівне-Ракурс №10 від 14.09.2015p. 
На головну сторінку