№724 від 14.09.2015p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Відбивні вийдуть більш м’якими, якщо за 1 -2 години до смаження їх змазати сумішшю оцту і рослинної олії.
Кілька свіжих лисичок, доданих в будь-який суп, зроблять його смачніше. Гриби в стравах тим смачніше, чим дрібніше вони порізані.
Натерту сиру картоплю відразу ж розмішайте з невеликою кількістю молока, інакше вона посиніє.
Дріжджове тісто буде м’яким і повітряним, якщо додати в нього остиглу варену картоплю, натерту на дрібній тертці.
Вироби з прісного тіста будуть розсипчастими, повітряними, якщо в тісто додати ложку коньяку.
Рослинну олію потрібно підливати в салат тільки після того, як салат посолили, додали оцет і перець (сіль в олії не розчиняється).
Стара курка звариться швидше, якщо після того, як вона варилася 20-30 хвилин, занурити її на 5-6 хвилин у холодну воду.
14.09.2015 |
Рівне-Ракурс №10 від 14.09.2015p. На головну сторінку |