№724 від 14.09.2015p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
#Меню-газета
На форму 20-22см: 100гр.вершкового масла, 150гр.житнього борошна, 3 яйця, 100гр.цукру, 1ч.л.розпушувача, 3-4 яблука, кориця
М’яке масло збити з цукром до кремоподібного стану, додати яйця, ще раз збити.
Зверху просіяти борошно, додати розпушувач. Все ретельно перемішати, викласти в форму. Яблука очистити від шкірки, розрізати навпіл та наполовину втопити в тісто.
Випікати при 180С° 15 хвилин, тоді температуру знизити і пекти при 160С° ще хвилин 30 або до проби на суху паличку.
Готовий, охолоджений пиріг присипати цукровою пудрою (краще з корицею).
Більше цікавих та корисних рецептів можна переглянути на рівненському сайті PIKA.RV.UA
14.09.2015 |
Рівне-Ракурс №10 від 14.09.2015p. На головну сторінку |