№725 від 21.09.2015p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
#Меню-газета
Рецепту як такого немає, є просто метод: отож, готуємо часникову суміш на 0,5 кг томатів (невеликих “сливочок”). Два великих зубочка часнику пропускаємо через прес, додаємо 1/3ч.л.солі, дрібно нарізаємо пучок кропу, додаємо до часнику, перемішуємо.
Але це за умови, що ви брали невеликі сливочки, якщо берете більші помідори, то й часу і начинки, і солі, і цукру може знадобитися більше. Менші помідори кращі ще й тим, що їх смачніше їсти цілими, щоб не пропала жодна краплина ароматного соку.
Більше цікавих та корисних рецептів можна переглянути на рівненському сайті PIKA.RV.UA
21.09.2015 |
Рівне-Ракурс №10 від 21.09.2015p. На головну сторінку |