Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №725 від 21.09.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Меню-газета

Помідори квашені(добові)

Помідори квашені(добові)

Рецепту як такого немає, є просто метод: отож, готуємо часникову суміш на 0,5 кг томатів (невеликих “сливочок”). Два великих зубочка часнику пропускаємо через прес, додаємо 1/3ч.л.солі, дрібно нарізаємо пучок кропу, додаємо до часнику, перемішуємо.

Помідори миємо, відрізаємо у них кришечки так, щоб утворився конус. Туда закладаємо сіль на кінчику чайної ложки, цукор (вдвічі більше ніж солі), нашу начинку. Закриваємо зрізаною кришечкою і ставимо в глибоку пласку ємність (дуже добре з цим впорається форма для випічки). Зверху на помідори ставимо дві тарілки для трамбування. Залишаємо в теплому приміщенні на добу. За цей час помідори пустять сік і будуть у ньому і маринуватися.

Але це за умови, що ви брали невеликі сливочки, якщо берете більші помідори, то й часу і начинки, і солі, і цукру може знадобитися більше. Менші помідори кращі ще й тим, що їх смачніше їсти цілими, щоб не пропала жодна краплина ароматного соку.

Більше цікавих та корисних рецептів можна переглянути на рівненському сайті PIKA.RV.UA

21.09.2015



Рівне-Ракурс №10 від 21.09.2015p. 
На головну сторінку