Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №726 від 28.09.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Олексій Муляренко — кандидат на посаду керівника Рівного

Олексій Муляренко — кандидат на посаду керівника Рівного

Став відомий ще один претендент на виборах міського голови. Кандидатом на цю посаду Рівненської територіальна організація Партії “Блок Петра Порошенка” “Солідарність” висунула відомого політика, бізнесмена, радника голови Рівненської ОДА Олексія Муляренка.

Своє головне завданням він вбачає у вирішенні соціальних проблем Рівного та робить акцент на розбудові європейського і комфортного міста.

— Вірю, що 25 жовтня нас чекає гарна перемога, і ми матимемо можливість для якісних змін. До рівненської міської та обласної рад іде багато потужних людей — вчителі, лікарі, бізнесмени. З такою командою ми будемо жити в сучасному комфортному місті. Рівне має стати окрасою європейської країни, — наголосив Олексій Муляренко.

А основними завданнями, які стоять перед кандидатами, є зусилля для збереження країни та її єдності. На цьому наголосив голова Рівненської обласної територіальної організації Сергій Штурхецький:

— Ми повинні не допускати перетворення місцевих рад, в першу чергу обласної ради, в сепаратистські органи. Сьогодні це завдання є дуже актуальним, бо на жаль дуже багато політичних сил ведуть, прямо скажемо, безвідповідальну політику, сіючи розбрат серед українців. Наше завдання зберегти мир та спокій в країні, тому що процвітання та ріст рівня життя можливий лише коли панує мир і стабільність.

Друге, не менш важливе завдання для активістів “Солідарності” — виховання патріотизму, повага до захисників України, які проливали свою кров заради свободи та незалежності держави. Один з таких героїв — “кіборг” Федір Місюра, який сьогодні працює начальником управління інфраструктури та промисловості Рівненської обласної державної адміністрації, який теж балотується в обласну раду.

— Сьогодні наш фронт перемістився сюди, і ми повинні розуміти, що від кожного з нас залежить майбутнє України. Головне моє завдання — подолання корупції, без якої ми станемо жити краще, — наголосив Федір Мисюра.

Про важливість професійного підходу до депутатської діяльності говорила генеральний директор групи компаній “Реноме” Надія Гладкевич. Вона є кандидатом в обласну раду від Рівного і вважає, що новий склад депутатського корпусу повинен дуже серйозно займатися питанням створення такого інвестиційного клімату на Рівненщині, щоб інвестори як вітчизняні, так і іноземні вкладали кошти в створення нових виробництв в області. Адже кожне нове підприємство — це робота та достойна заробітна плата для наших земляків.

Сергій Штурхецький наголосив на тому, що новий склад місцевих рад буде працювати вже в інших умовах, бо розпочався процес децентралізації і передачі повноважень на місця.

— Цього чекали давно, однак лише зараз і в значній мірі завдяки роботі партії “Солідарність”, почала впроваджуватися реальна децентралізація. Наша мета — влада громадам, — наголосив пан Штурхецький.

У цьому кандидат на посаду селищного голови Млинова Світлана Рикун вбачає поштовх для розвитку невеликих населених пунктів.

— Потрібно, аби наші міста перестали бути депресивними, а тому ми зобов’язані всіляко підтримувати малий та середній бізнес, який має стати “локомотивом” для зростання економіки наших міст і містечок, — наголосила Світлана Рикун.

28.09.2015Записав Володимир Конєв



Рівне-Ракурс №10 від 28.09.2015p. 
На головну сторінку