Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №726 від 28.09.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Меню-газета

Шоколадні вареники

Шоколадні вареники

На 6 порцій: - 200гр.борошна, - 100гр.какао, - 3 яйця, - 2ст.л.цукру, - 2ст.л.олії, - дрібка солі; Начинка: - 500гр.творогу, - 100гр.цукру, - 1 яйце, - 1,5ст.л.крохмалю; Для вершкового соусу: - 200мл вершків (від 20%), - 50гр.цукру, - 1ч.л. ванільного цукру;

Для тіста всі інгредієнти вимішати до гладенького стану. Загорнути в плівку та покласти в холодильник на 30 хвилин.

Для начинки пробити блендером творог, цукор, крохмаль та яйце до однорідної маси.

Тісто розкачати, вирізати кружальця, розкласти начинку та сформувати вареники. Тісто виходить пластичне, тож можна експериментувати із защіпами.

Варити вареники у підсоленій воді до тих пір, поки вони не спливуть.

Тим часом трохи збити вершки із цукром для соусу.

Вареники подавати гарячими, поливши звершу соусом.

Більше цікавих та корисних рецептів можна переглянути на рівненському сайті PIKA.RV.UA

28.09.2015



Рівне-Ракурс №10 від 28.09.2015p. 
На головну сторінку