№727 від 05.10.2015p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
#Меню-газета
На 20-25 доволі великих тістечок: - 250гр.води, - 100гр.вершкового масла, - 150гр.борошна, - 4-5 яєць, - 5гр.солі, - 5гр.цукру
Тоді тісту даємо кілька хвилин охолонути і додаємо по одному яйця, кожне ретельно вмішуючи в тісто до однорідного стану. Дуже зручно це робити дерев’яною ложкою, але я лінива, тому в мене це робить міксер. З яйцями теж потрібно бути дуже обережними, оскільки їх може знадобитися як 3 так і 5, це залежить і від їх розміру, і від борошна, і від того наскільки ми заварили тісто. Готове тісто нагадує правильно зварений заварний крем. Відсаджуємо його на деко і ставимо в духовку розігріту до 180С° на 20-25 хвилин, або до золотистого кольору.
Готові тістечка охолоджуємо і начиняємо кремом.
Більше цікавих та корисних рецептів можна переглянути на рівненському сайті PIKA.RV.UA
05.10.2015 |
Рівне-Ракурс №10 від 05.10.2015p. На головну сторінку |