Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №728 від 12.10.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

З АТО повернувся податківець

Із зони АТО, в рамках ротації особового складу підрозділу “Фантом”, повернувся Анатолій Чиж, який у складі управління оперативного забезпечення з липня по вересень брав безпосередню участь у проведенні антитерористичної операції, захисті незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України.

Полковник податкової міліції Головного управлінні ДФС у Рівненській області розповів колегам про свою участь у складі зведених оперативних мобільних груп, на контрольних пунктах в’їзду – виїзду, обстановку в зоні АТО, методи викриття кримінальних та інших правопорушень, пов’язаних з незаконним переміщенням товарів у цій зоні.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять загиблого у вересні в зоні АТО співробітника управління оперативного забезпечення на окремих територіях зон АТО, старшого лейтенанта податкової міліції Дмитра Жарука.

Ряд співробітників оперативного управління Головного управління ДФС у Рівненській області у жовтні відбули до Донецької та Луганської областей для несення служби в зоні антитерористичної операції. Їх мужність, професіоналізм та сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків відзначили у своїх виступах перший заступник начальника Головного управління ДФС у Рівненській області Ігор Бородавко та колеги по роботі.

12.10.2015ГУ ДФС у Рівненській області



Рівне-Ракурс №10 від 12.10.2015p. 
На головну сторінку