№728 від 12.10.2015p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
#Меню-газета
На 6 порцій: - 1кг курячого філе, - 150мл нежирного кефіру, - 100гр.цільнозернового борошна, - сіль, перець, паприка
А далі є два шляхи: для дітей викладаємо курячі заготовки на деко і запікаємо 20 хвилин при 170С°. А для дорослих можна обсмажити у фритюрі. В будь-якому разі шматочки зменшаться в об’ємі, набудуть золотавого кольору, стануть хрусткими, що дуже нагадує попкорн.
Подавати гарячим з салатом, домашнім кетчупом.
Більше цікавих та корисних рецептів можна переглянути на рівненському сайті PIKA.RV.UA
12.10.2015 |
Рівне-Ракурс №10 від 12.10.2015p. На головну сторінку |