Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №731 від 02.11.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

“Радикальна партія Олега Ляшка” на Рівненщині буде захищати права простих українців

“Радикальна партія Олега Ляшка” на Рівненщині буде захищати права простих українців

Хоча ще не має офіційних підсумків місцевих виборів, але вже зрозуміло, що “Радикальна партія Олега Ляшка” буде дуже потужно представлена в найбільш впливових радах – обласній та Рівненській міській. Автор попросив голову обласної організації цієї політичної сили Оксану Лозову поділитися своїми враженнями про вибори та розповісти над чим будуть працювати нові депутати від цієї політичної сили.

- Кампанія була дійсно дуже складна. Хочу зауважити – “Радикальна партія Олега Ляшка” - це єдина політична сила, яка захищає інтереси простих українців, і тому нам було важко. Неолігархічним партіям, які не мають потужних “спонсорів” дійсно не просто на виборах. Так на Рівненщині наша партія на нинішніх виборах не мала жодного біл - борда. Хочу сказати, що попри доволі непоганий результат нашої організації, могли спрацювати на цих виборах краще. Так що є над чим працювати.

Однак попри все, силами, в першу чергу, наших активістів ми змогли донести до людей наші цілі і завдання. Хочу сказати, що я постійно спілкуюсь з людьми і переконуюсь – дуже добре, що саме зараз “Радикальна партія Олега Ляшка” розпочала “тарифний майдан”. Як може оплатити за нинішніми цінами комунальні послуги пенсіонерка, що отримує тисячу двісті гривень на місяць. Треба ж купити харчі, ліки, в щось вдягнутися. Якщо ж заплатити “комуналку” від чогось з цього, і так не дуже великого переліку витрат, потрібно відмовитись. Фактично мільйони простих українців діями нашої влади поставлені на межу голоду та вимирання. Саме для того, аби не допустити нового геноциду нашої нації, депутати від нашої партії усіх рівнів працювали, працюють і будуть працювати. Взагалі хотілося б подякувати нашим землякам, які віддали свої голоси на нинішніх виборах “Радикальній партії Олега Ляшка”. Ми Вам щиро вдячні і будемо робити все для того, аби прості люди були захищені, а наша Україна стала дійсно незалежною, соборною державою.

02.11.2015Записав Володимир Конєв



Рівне-Ракурс №10 від 02.11.2015p. 
На головну сторінку