Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №740 від 11.01.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Меню-газета

Гужери

Гужери

На 20-25 шт.: 200мл молока, 150гр.борошна, 100мл олії, 2-3 яйця, 50гр. твердого сиру, 75гр. рокфору

Молоко та олію вливаємо в каструльку, ставимо на середній вогонь і доводимо до кипіння. Додаємо просіяне борошно, заварюємо до тих пір, поки на дні каструлі не утвориться мучна плівка, а тісто не збереться комком. Даємо охолонути кілька хвилин. Вбиваємо по одному яйця, кожен раз вмішуючи в тісто. Тісто має вийти як 25% сметана, дуже ніжне, але щоб форму тримало. Натираємо твердий сир на дрібній тертці. Половину додаємо до тіста, розмішуємо. Викладаємо в пакет і відсаджуємо гужерчики. Кожен з них зверху присипаємо залишками натертого сиру. Випікаємо в духовці при 180С° 20-25 хвилин до золотистого кольору. Даємо охолонути. Подаємо з сиром рокфор.

Подаємо з вином та сиром. Дуже святкова та вишукана закуска. А можете розрізати навпіл, на одну половинку покласти салат, другою половинкою не до кінця прикрити, так щоб утворилася ніби мушля, мені здається теж буде цікаво та гарно. Тепер же ви бачите всі відмінності від звичайних заварнушок?

Більше цікавих та корисних рецептів можна переглянути на рівненському сайті PIKA.RV.UA

11.01.2016



Рівне-Ракурс №10 від 11.01.2016p. 
На головну сторінку