№740 від 11.01.2016p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
#Меню-газета
На 20-25 шт.: 200мл молока, 150гр.борошна, 100мл олії, 2-3 яйця, 50гр. твердого сиру, 75гр. рокфору
Подаємо з вином та сиром. Дуже святкова та вишукана закуска. А можете розрізати навпіл, на одну половинку покласти салат, другою половинкою не до кінця прикрити, так щоб утворилася ніби мушля, мені здається теж буде цікаво та гарно. Тепер же ви бачите всі відмінності від звичайних заварнушок?
Більше цікавих та корисних рецептів можна переглянути на рівненському сайті PIKA.RV.UA
11.01.2016 |
Рівне-Ракурс №10 від 11.01.2016p. На головну сторінку |