Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №743 від 01.02.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Фатальне знайомство

Фатальне знайомство

Жорстоке вбивство сталося у Рівному, 23 січня близько 16.15 в полі поряд із ТРЦ “Екватор” вулиці Макарова, знайшли напівроздягнуте тіло 28-річної жінки з ознаками насильницької смерті.

Місцева жителька, вигулюючи неподалік собаку, натрапила на жахливу знахідку. Вбита виявилася безробітною рівнянкою, яка проживала по вулиці Млинівській із двома малолітніми дітьми. Тіло загиблої було в побоях, біля неї лежала вивернута сумка, серед розкиданих речей був паспорт. Відомо, що загиблу звали Оксаною. Місце скоєння злочину знаходиться на відстані 300 метрів від проїжджої частини. Також стало відомо, що вбивство скоїли вночі 23 січня. 28-річна Оксана з власного бажання відправилася у поле із залицяльником, після чого між ними виник конфлікт, який і призвів до смерті жінки.

Правоохоронці підозрювали, що смерть наступила внаслідок удару тупим предметом по голові. Та зідно з висновком судово-медичної експертизи смерть жінки настала внаслідок механічної асфіксії, тобто жертва була задушена. Факт зґвалтування перевіряється експертизою.

Вже через 2 дні, працівникам карного розшуку Рівного вдалося виявити підозрюваного.

Ним виявився раніше судимий 29-річний чоловік. Він притягувався до кримінальної відповідальності за умисне вбивство, відбував дев’ять років покарання у місцях позбавлення волі, звідки звільнився у 2014 році.

Так у травні 2006 року, тоді ще 19-річний парубок, приревнувавши свою співмешканку, наніс їй дев’ять ножових поранень, від чого та померла.

Висока вірогідність того, що тепер чоловік відправиться у в’язницю вже назавжди. Після проведення розслідування підозрюваного було затримано, він визнав свою вину і у всьому зізнався, розпочав співпрацювати зі слідством.

Зі слів чоловіка, з потерпілою він познайомився, коли жінка виходила з одного з розважальних закладів, що на Макарова. Вона, звісно нічого не підозрюючи, погодилась на його пропозицію продовжити спілкування в іншому барі, за деякою інформацією вони відправилася грати у боулінг.

У вбитої було двоє дітлахів трьох та восьми років, подальша доля яких є поки невідомою. Родичі загиблої наразі перебувають за кордоном.

Вже 25 січня Рівненський міський суд заарештував підозрюваного. Слідчі Рівненського відділу поліції перекваліфікували кримінальне провадження, відкрите 23 січня на пункт 13 частини 2 статті 115 ККУ, тобто за знову вчинене умисне вбивство. Суд обрав йому міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою терміном на один місяць. Розслідування по даній справі триває.

01.02.2016Андрій Петровській



Рівне-Ракурс №10 від 01.02.2016p. 
На головну сторінку