Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №743 від 01.02.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Погода всьому голова

Погода всьому голова

Приїзд президента України Петра Порошенка став доволі вагомою та очікуваною подією для Рівного та рівнян. Було відомо, що гарант Конституції планує відвідати Кузнецовськ, а саме Кузнецовську АЕС, відправитися на Володимиреччину задля відкриття центральної районної лікарні та врешті відвідає обласний центр , де огляне новозбудований Центр надання адміністративних послуг.

Власне у Рівному до його приїзду все було підготовлено, комунальників міста працювали з 4-ої ранку, навіть сміттєві баки прибрали у глиб місцевих дворів, лишень би президент їх не побачив. Що вже говорити про чималу кількість правоохоронців, яких виставили навколо будівлі ЦНАПу. Заходячи у ЦНАП громадяни повинні були пройти перевірку метало детектором та показати вміст свої сумок, а згодом всі речі ще й за допомогою пса було повторно перевірено. До речі, загальна вартість Проекту реконструкції ЦНАПу становила більше 6 мільйонів гривень.

Усі присутні очікували президента на першому поверсі. Інформація про те, що Порошенко запізниться на одну годину нікого не здивувала, президент все - ж таки. З часом до ЦНАПу прибувало все більше охочих побачити та почути керманича держави, проте після близько годинного очікування стало відомо, що у зв’язку із несприятливими погодними умовами приїзд на Рівненщину переноситься. Ось так от Петро Олексійович в одну мить розігнав весь натовп та правоохоронців, хоч оновлений ЦНАП вдалося побачити…

01.02.2016Андрій Петровський



Рівне-Ракурс №10 від 01.02.2016p. 
На головну сторінку