Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №743 від 01.02.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Епідеміологів Рівного хочуть виселити

Епідеміологів Рівного хочуть виселити

Працівники Держсанепідслужби б’ють на сполох, мовляв їм ніхто нічого навіть не повідомив. Самі ж вони дізналися про це зовсім недавно із ЗМІ.

З цього приводу працівники ГУ Держсанепідслужби у Рівненській області та обласного лабораторного центру зібрали прес-конференцію. Вони переконані, що міська влада не хоче дослухатися до думки їхнього чималого колективу. Будівлю, де вони наразі локалізуються хочуть віддати для управління юстицій, оскільки останніх їх теперішня будівля не влаштовує, мовляв не вистачає коштів.

- Міський голова не пропонує жодних альтернатив, він вважає, що держсанепідслужба в місті не потрібна, потрібні юстиції,- розповідає представник ГУ держсанепідслужби в Рівненській області Лідія Яцюк.

За словами головного санітарного лікаря Рівненської області Юрія Ромеця питання виселення не узгоджувалось із жодною з їхніх структур.

- Ми зрозуміли ситуацію так, що нас ніхто не бачить, не чує та не звертає уваги, державна установа нікого не цікавить, усі листи, що ми відправили до всіх органів влади обласного і міського управління, не принесли жодного результату, - стверджує пан Юрій.

Колектив епідеміологів по даному питанню стоятиме до останнього і вже згодом йтиме на сесію міської ради. Питання й справді гостре, оскільки місто може залишиться без лабораторій.

01.02.2016Андрій Петровський



Рівне-Ракурс №10 від 01.02.2016p. 
На головну сторінку