№743 від 01.02.2016p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Морква. У цьому коренеплоді міститься дуже багато бета-каротину, антиоксиданту, який знижує ймовірність розвитку макулодистрофії і катаракти.
Індичка. В індичці також багато цинку, а ще ніацину, вітаміну РР, який знижує ризик розвитку катаракти.
Шпинат. У шпинаті цілих 4 інгрідієнта, що захищають очі! Рослина багата на вітамін С, бета-каротином, а також лютеїн і зеаксантин, антиоксидантами, які у великій кількості містяться в тканинах очей.
01.02.2016 |
Рівне-Ракурс №10 від 01.02.2016p. На головну сторінку |