№743 від 01.02.2016p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Для печива: Кокосова стружка -225гр., Яєчний білок – 3 шт., Цукрова пудра -150гр., Цедра з одного апельсина
Для молока: Молоко -500мл, Цукор – 1ст.л., Апельсин – 1 шт., Яєчний жовток – 1шт.
Молоко з цукром підігріваємо, цукор додаємо обов’язково, оскільки при тоді при додаванні апельсина молоко не згорнеться. Додаємо апельсин, порізаний кільцями та жовток. Доводимо до кипіння постійно помішуючи. Знімаємо з вогню, за бажанням проціджуємо.
Більше цікавих та корисних рецептів можна переглянути на рівненському сайті PIKA.RV.UA
01.02.2016 |
Рівне-Ракурс №10 від 01.02.2016p. На головну сторінку |