Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №743 від 01.02.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Апельсиновий настрій

Апельсиновий настрій

Для печива: Кокосова стружка -225гр., Яєчний білок – 3 шт., Цукрова пудра -150гр., Цедра з одного апельсина

Натираємо цедру апельсина і змішуємо її з кокосовою стружкою, ретельно перетираючи пальцями. Залишаємо на 30 хвилин для розкриття аромату. Збиваємо білок , додаємо цукрову пудру, нам не потрібні стійки піки, достатньо просто гарно збити. Змішуємо білки зі стружкою, вийде маса як дуже густа сметана. Викладаємо на пергамент за допомогою чайної ложки. Випікаємо при 180С° 10-15 хвилин до золотистого кольору. Даємо повністю охолонути.

Для молока: Молоко -500мл, Цукор – 1ст.л., Апельсин – 1 шт., Яєчний жовток – 1шт.

Молоко з цукром підігріваємо, цукор додаємо обов’язково, оскільки при тоді при додаванні апельсина молоко не згорнеться. Додаємо апельсин, порізаний кільцями та жовток. Доводимо до кипіння постійно помішуючи. Знімаємо з вогню, за бажанням проціджуємо.

Більше цікавих та корисних рецептів можна переглянути на рівненському сайті PIKA.RV.UA

01.02.2016



Рівне-Ракурс №10 від 01.02.2016p. 
На головну сторінку