Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №746 від 22.02.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Незвичайні способи застосування пива

Для багатьох літо є синонімом охолодженого пива. І навіть якщо ви не є любителем цього напою, у вас є всі підстави його полюбити якщо не за смак, то за користь, адже використовувати пиво можна не тільки за прямим призначенням.

Як можна використати пиво

Підгодуйте грунт. Дріжджі сприяють розвитку рослин. Тому налийте кілька столових ложок пива в грунт, куди ви збираєтеся садити рослини. Це допоможе вашим рослинам рости швидше.

Відполіруйте дерев’яну меблі. Змочіть м’яку тканину пивом і протріть нею дерев’яні поверхні. Меблі відразу набудуть блиску, колір стане як новим. Для більшого блиску протріть потім ще сухим м’яким рушником.

Видаліть плями. Нанесіть кілька крапель пива на плями на тканині і потім періть як звичайно. Крім плям віддаляється і неприємний запах.

Ваше волосся буде легко розчісується і блищати. У воду для полоскання волосся влийте трохи пива і залиште на пару хвилин. Це природний кондиціонер, надає блиск. Також перед тим як виходити на сонце, нанесіть трохи пива на ваше волосся. Вони придбають приємний запах і красивий колір.

Відпочинок для ніг. Вилийте пів пляшки пива (приблизно 1 склянка) в миску з водою і занурте в неї свої ноги на деякий час. Потім злегка помасажуйте їх і ви помітите, як відпочили ваші ноги.

Надайте блиск золотим прикрасам. У невелику ємність налийте трохи пива і покладіть в нього ваші прикраси. Залиште їх на деякий час, а потім протріть їх м’якою ганчіркою.

Загасити невеликий вогонь. Одна банка пива може впоратися з роботою пожежника на невеликих ділянках вогню в приміщенні. Просто збовтайте і киньте у вогонь.

Не пийте його, краще помийтеся. Ванна з пивом — що може бути краще для шкіри, адже в ньому містяться речовини, зволожуючі і пом’якшуючі шкіру. Змийте добре проточною водою.

Розпушувач тіста. Якщо у вас в домі не виявилося розпушувача для тіста в потрібний момент, не засмучуйтеся. Досить мати трохи пива в холодильнику. Вилийте півтори-дві склянки в тісто. Якщо побачите, що тісто дуже рідке, додайте ще борошна, а якщо жорстким, додайте більше пива. Ваше тісто точно підійде!

22.02.2016



Рівне-Ракурс №10 від 22.02.2016p. 
На головну сторінку