№747 від 29.02.2016p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
#Меню-газета
Відварена картопля – 4 середні картоплини (300гр.), Борошно – 250гр., Крохмал – 1ст.л., Сметана – 2ст.л., Яйце – 2 шт., Цибуля ріпчаста – 2 шт., Бекон, підчеревина, сало – 200гр.
Для начинки нарізаємо бекон або сало кубиками, підсмажуємо до стану шкварок, додаємо порізану півкільцями цибулю, теж підсмажуємо.
Тісто розкачуємо в пласт, викладаємо начинку, скручуємо рулетом, нарізаємо шматочками по 5см, викладаємо на деко. Кожен шматочок змазуємо молоком, так робимо під час випікання два рази. Випікаємо при 180С° 30-35 хвилин до золотистого кольору.
Найкраще смакує зі сметаною.
29.02.2016 |
Рівне-Ракурс №10 від 29.02.2016p. На головну сторінку |