№748 від 07.03.2016p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На 20 вафель 10*10см: 175гр.борошна, 100гр.цукру (якщо плануєте подавати з медом, джемом, згущенкою, то краще без цукру), 2 яйця (білки, жовтки окремо), 85гр.масла, 225мл.молока, 1ч.л.розпушувача, сіль
Просіюємо борошно з розпушувачем, додаємо молочно-масляну суміш, розмішуємо, щоб не було грудочок.
Білки збиваємо з дрібкою солі до стійких пік, акуратно вмішуємо в тісто.
Викладаємо в розігріту вафельницю приблизно по 2ст.ложки на вафлю. Можна подавати теплими, можна холодними.
07.03.2016 |
Рівне-Ракурс №10 від 07.03.2016p. На головну сторінку |