Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №748 від 07.03.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Американські вафлі

Американські вафлі

На 20 вафель 10*10см: 175гр.борошна, 100гр.цукру (якщо плануєте подавати з медом, джемом, згущенкою, то краще без цукру), 2 яйця (білки, жовтки окремо), 85гр.масла, 225мл.молока, 1ч.л.розпушувача, сіль

Відділяємо білки від жовтків, жовтки змішуємо з молоком і цукром, розтопляємо масло, додаємо в яєчно-молочну суміш.

Просіюємо борошно з розпушувачем, додаємо молочно-масляну суміш, розмішуємо, щоб не було грудочок.

Білки збиваємо з дрібкою солі до стійких пік, акуратно вмішуємо в тісто.

Викладаємо в розігріту вафельницю приблизно по 2ст.ложки на вафлю. Можна подавати теплими, можна холодними.

07.03.2016



Рівне-Ракурс №10 від 07.03.2016p. 
На головну сторінку