Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №749 від 14.03.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

На Млинівщині відбувся Фестиваль здорового способу життя

На Млинівщині відбувся Фестиваль здорового способу життя

У селі Береги, Млинівського району 3 березня 2016 року проходив Фестиваль здорового способу життя.

Фестиваль відбувається не вперше і цього разу був проведений в Берегівській ЗОШ. Відразу 4 команди принесли численним вболівальникам позитивні емоції, радощі перемоги. Спортсмени-школярі змагалися між собою в естафетах: “Фітбол”, “Футбол”, “Влучний кидок” та “Флорбол”.

Після таких бурхливих фізичних навантажень, апетит у дітей чималенький. Набір туристиченого посуду http://camping.com.ua/catalog/posuda.html набор туристической посуды за обідом принесе комфорт і наповнить силами для нових звершень.

Отож золото виборола команда “Деметра”, друге місце - учасники команди “Сокіл”, бронза дісталася команді “Ред-Бул”. Команда “Орел” хоч і чудово розпочинала, посіла лише четверте місце. Від КЗ “ОЦФЗН “Спорт для всіх” усі учасники фестивалю отримали дипломи, а найкращі були нагороджені призами від Відділення НОК в Рівненській області.

Окрім командних змагань відбулися забіги в особистому заліку. Переможцями стали: Владислав Владюк, котрий не мав рівних в змаганні з обертання обруча. Віталій Леник переміг в конкурсі зі скакалкою; Артем Романовський став переможцем змаганні “Володар м’яча”; і Микола Варійчук виявився найкращим в конкурсі з кидання кілець. Усі переможці виявили чудову фізичну підготовку і спортивну повагу до суперників. Тому, попри спортивні емоції, в ході заходу не сталося жодного порушення правил. Ось чому подібні заходи окрім популяризації спортивного і здорового способу життя, несуть й виховну мету.

Кожна з команд мала шанси на перемогу до останнього конкурсу, тому в фіналі ніхто не збирався поступатися. Зрештою, перше місце посіла найбільш злагоджена і монолітна команда. Атмосфера суперництва від учасників змагань передавалася й вболівальникам, котрі прийшли підтримати своїх фаворитів. Гучні оплески не затихали під час всього фестивалю. Справжнє спортивне свято порадувало усіх.

14.03.2016



Рівне-Ракурс №10 від 14.03.2016p. 
На головну сторінку