Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №749 від 14.03.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Меню-газета

Маринований оселедець

Маринований оселедець

На 2-3 рибки: 0,5 л води, 1 ст. л. солі, 1 ст. л. цукру, 0,5 ст. л. сухої гірчиці, 3 лаврових листа, 1 ст. л. олії, 0,5 ст. л. Кориандра.

Всі інгредієнти скласти в каструльку, довести до кипіння. Охолодити.

Рибу філерувати, порізати шматочками, скласти в банку, залити маринадом і залишити на 6-8 годин. Зберігати не більше двох днів, так як маринад без оцту.

14.03.2016



Рівне-Ракурс №10 від 14.03.2016p. 
На головну сторінку