Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №750 від 21.03.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Crepe Suzette(Креп Сюзетт)

Crepe Suzette(Креп Сюзетт)

Для тіста: 250 г борошна, 4 яйця, 500 мл молока, 25гр.вершкового масла (розтопити), 1ст.л. ванільний цукор. Для начинки: 1 апельсин (сік и цедра), 1 лимон (ложка соку и цедра), 50 г цукру, 100 г вершкового масла

Все дуже просто: яйця з ванільним цукром трішки збиваємо, додаємо просіяне борошно, молоко та розтоплене масло. Тісто розмішуємо так, щоб не було грудочок, їх можна просто процідити через сито. Смажимо млинці як зазвичай.

Для сиропу: розтоплюємо масло, додаємо цукор, цедру лимона, апельсина та їх соки, все змішуємо.

А тепер найцікавіше – на суху, розжарену сковорідку наливаємо столову ложку сиропу, викладаємо два млинці, підсмажуємо і відразу подаємо до столу.

21.03.2016



Рівне-Ракурс №10 від 21.03.2016p. 
На головну сторінку