№750 від 21.03.2016p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Для тіста: 250 г борошна, 4 яйця, 500 мл молока, 25гр.вершкового масла (розтопити), 1ст.л. ванільний цукор. Для начинки: 1 апельсин (сік и цедра), 1 лимон (ложка соку и цедра), 50 г цукру, 100 г вершкового масла
Для сиропу: розтоплюємо масло, додаємо цукор, цедру лимона, апельсина та їх соки, все змішуємо.
А тепер найцікавіше – на суху, розжарену сковорідку наливаємо столову ложку сиропу, викладаємо два млинці, підсмажуємо і відразу подаємо до столу.
21.03.2016 |
Рівне-Ракурс №10 від 21.03.2016p. На головну сторінку |