Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №261 від 12.10.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Професіонали

Пляшкою »Острозької» зупинили злочинця

Пляшкою »Острозької» зупинили злочинця

Швейцар готелю »Мир» дякує Богу, що послав йому таких відважних гостей

Головний міліціонер Рівненщини, генерал-майор міліції Сергій Піддубний нагородив правоохоронців з Миколаєва почесною грамотою УМВС України в Рівненській області за те, що вони, перебуваючи в наших краях, зуміли зупинити злочинця... звичайною пляшкою мінеральної води!

...Все відбувалося, як у кіно. Працівники Державної служби охорони, що приїхали з Миколаєва до Рівного на всеукраїнські змагання з професійної майстерності, зупинилися в готелі “Мир”.

Коли чоловіки спустилися у хол, аби прогулятися вечірнім містом, до них звернувся розгублений швейцар. Він повідомив гостям, що невідомий щойно намагався збути йому фальшиві долари. Хлопці зреагували миттєво, хоч були не в формі та не на службі - побігли слідом за зловмисником, який уже встиг далеченько втекти.

Лейтенант міліції ДСО при УМВС України в Миколаєві Олег ДРЮЧКОВ, який шість років пропрацював у групі затримання, жбурнув услід втікачу повну півторалітрову пляшку мінеральної води “Острозька”, яку тримав у руках. Пляшка збила зловмисника з ніг. Так і затримали правопорушника.

Наступного дня головний міліціонер краю, генерал-майор міліції Сергій ПІДДУБНИЙ, нагородив правоохоронців з Миколаєва Почесною грамотою УМВС України в Рівненській області.

Так тримати!

12.10.2006



Рівне-Ракурс №10 від 12.10.2006p. 
На головну сторінку