№751 від 28.03.2016p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
#Меню-газета
На 15 пиріжків: 1 ст. води, 2.5 ст.борошна, 15гр. дріжджів, 1 ст.л. цукру, 1,5 ч.л. солі, 1/3ст. олії, 500гр. улюбленої начинки
Стіл змазуємо олією, руки теж. Ділимо тісто на 15 частин, викладаємо на змазаний стіл і починаємо формувати пиріжки, не забуваємо руки змазувати олією. Чому саме олією а не борошном? Щоб не забити тісто, щоб пиріжки залишалися пухкими.
Сформовані пиріжки смажимо в добре розігрітій олії на середньому вогні. Готові пиріжки викладаємо на паперові рушнички, щоб увібралася зайва олія.
28.03.2016 |
Рівне-Ракурс №10 від 28.03.2016p. На головну сторінку |