Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №752 від 05.04.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

НК “Верес” - другий, а конкуренти – оступилися

Багатим на голи та доволі несподівані результати став перший після зимової перерви ігровий день у чемпіонаті Другої ліги.

Ковалівський “Колос”, чия лідерська позиція у турнірній таблиці ліги дотепер не викликала жодних сумнівів, у шістнадцятому турі чемпіонату поступився столичному “Арсеналу”. Причому долю матчу було вирішено ще у перші десять хвилин, коли “каноніри” забили двічі. Після перерви “Арсенал” зусиллями досвідченого новачка команди Романа Пахолюка довів рахунок до розгромного. І лише під завісу матчу “Колос” зумів провести гол престижу, програвши у підсумку – 1:3.

Поразка лідера зіграла на руку Народному клубу “Верес”. Обігравши на виїзді “Нікополь-НПГУ” - 1:0, рівняни вийшли на чисте друге місце у таблиці і наблизилися до “Колоса” практично впритул.

Сталося це завдяки втраті очок й іншими конкурентами НК “Верес”. У Чернівцях “Буковина” та “Скала” в очному двобої не виявили переможця – 0:0. Увесь матч у складі чернівчан відіграв екс-футболіст НК “Верес” Ігор Носарєв.

Нічиєю “Скали” та “Буковини” скористався “Інгулець”. Команда з Петрового вдома обіграла сумську “Барсу” - 2:0 і обійшла чернівчан у турнірній таблиці. До речі, один із м’ячів у складі “Інгульця” в цьому матчі провів вихованець рівненського футболу Микола Коляда.

Найрезультативніша зустріч туру відбулася у Горностаївці, де “Мир” приймав кременчуцький “Кремінь”. Господарі поля двічі вели у рахунку по ходу матчу. Але у підсумку не зуміли завоювати бодай очка, програвши – 3:4.

В інших матчах туру одеський “Реал-Фарма” завдяки пенальті на виїзді обіграв білоцерківський “Арсенал-Київщину” - 1:0, а “Енергія” в Новій Каховці розгромила херсонський “Кристал” - 3:0.

Загалом, у семи матчах шістнадцятого туру команди забили вісімнадцять м’ячів. А це більше ніж 2,5 голи за гру.

Таким чином, наразі реальними претендентами на підвищення у класі є одразу вісім команд.

Усі матчі наступного, сімнадцятого туру пройдуть в один день, 2-го квітня. У Рівному між собою зіграють НК “Верес” - “Буковина”. Початок зустрічі о 14-00 годині.

А в інших поєдинках зустрінуться:

“Кремінь” - “Барса”

“Колос” - “Мир”

“Кристал” - “Арсенал-Київ”

“Реал-Фарма” - “Енергія НК”

“Скала” - “Арсенал-Київщина”

“Нікополь-НПГУ” - “Інгулець”

05.04.2016Інформаційна служба НК “Верес”



Рівне-Ракурс №10 від 05.04.2016p. 
На головну сторінку