Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №753 від 11.04.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Меню-газета

Риба по-французькі

Риба по-французькі

На 4 порції: 500гр.філе риби, 4 середні картоплини, 200мл вершків 10%, 50гр.твердого сиру, сіль, перець

Я намагаюсь не купувати готове філе, а беру рибу і сама філерую, цього разу була тріска. Рибу підготовили, порізали порційно, посолили, поперчили. Картоплю почистили, помили і нарізали тоненькими кільцями. Змазуємо олією форму для випічки, викладаємо картопляні лусточки, солимо, перчимо, зверху викладаємо рибу, заливаємо все вершками. Ставимо в духовку при 180С° на 30 хвилин, потім присипаємо тертим сиром і запікаємо ще хвилин 10-15.

Більше цікавих рецептів на сайті pika.rv.ua

11.04.2016



Рівне-Ракурс №10 від 11.04.2016p. 
На головну сторінку