Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №755 від 21.04.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс кримінальний

Розшукали втікачів

Двох малолітніх утікачів знайшли одразу, ще одного поліцейські розшукали через добу.

Троє учнів обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей, що у селі Олександрія Рівненського району, учора в обідню пору залишили стіни закладу. Двох із них знайшли майже одразу, третього шукали трохи більше доби.

11-ти, 13-ти та 14-річні вихованці реабілітаційного центру, учора близько першої години дня самовільно залишили заклад. Забили на сполох педагоги школи, коли діти не з’явилися на черговий урок. Кинувшись на пошуки, працівники центру вже через деякий час знайшли утікачів, однак лише двох. Хлопці саме стояли на автодорозі “Городище-Рівне-Староконстянтинів”, і як пояснили згодом, збиралися їхати додому.

Не знайшовши третього утікача, працівники центру за допомогою звернулись до правоохоронців. За фактом зникнення дитини працівники поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України та оголосили її у розшук.

Поліцейські з’ясували, що усі троє дітей неодноразово залишали будинки сімейного типу, куди вони були усиновлені, та вказаний реабілітаційний центр.

Завдяки проведеним розшуковим заходам працівники сектору превентивної діяльності Рівненського районного відділення поліції сьогодні близько 17 години встановили місцезнаходження 14-річного утікача. Він знаходився у селі Підліски Гощанського району, де проживає матір. Однак, у зв’язку з тим, що її позбавлено материнських прав, хлопець поки проживатиме у реабілітаційному центрі. Така ж ситуація у його 11-річного товариша. А 13-річний вихованець після завершення курсу реабілітації може повернутися до сім’ї у село Зоря.

21.04.2016Відділ комунікації ГУНП в Рівненській області



Рівне-Ракурс №10 від 21.04.2016p. 
На головну сторінку