№755 від 21.04.2016p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
#Меню-газета
Все робиться дуже просто, цікаво і весело. На 4 порції: 4 повітряні кульки, 100гр.шоколаду, 250гр.творогу, 100гр.сметани, 50гр.цукрової пудри, 4 половинки абрикоса або персика
Розтоплюємо шоколад, даємо охолонути хвилин 5, наносимо шоколад обережно на кульки (до половини), так щоб не лопнули. Я це робила силіконовим пензликом, дуже зручно. Дати застигнути, нанести ще один шар шоколаду. Поставити в холодильник на 20-30 хвилин. Як тільки шоколад добре схопиться, пробиваємо кульку голкою, шарик буде здуватися і звільнятися від шоколаду, я ще допомагала руками.
А тепер готуємо начинку: ну тут необмежений простір для фантазії, я просто пробила творог зі сметаною і цукровою пудрою. А можна зробити вершкове желе, можна зробити бланманже, а можна наповнити шоколадні шкарлупки заварним кремом. Головне, щоб був білий колір – ми ж робимо яйця.
Як тільки начинка схопиться, кладемо по половинці абрикоса чи персика. Фрукти можна брати заморожені, або консервовані.
Такі симпатичні половинки яєць у нас вийшли, їсти їх можна, відкушуючи як яблуко, а можна покласти в креманку і ложкою подрібнити. Думаю, дітям таке точно сподобається.
Більше цікавих та корисних рецептів можна переглянути на рівненському сайті PIKA.RV.UA
21.04.2016 |
Рівне-Ракурс №10 від 21.04.2016p. На головну сторінку |