Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №755 від 21.04.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Секрети ігрових автоматів: як грати і вигравати?

Чи можна "обвести" ігровий автомат і піти з ігрового залу з виграшем? Багато б сказали, що це нереально. Однак досвідченим гравцям це часто вдається. Як вони це роблять? Ми вивідали у них кілька прийомів і відразу ж вирішили поділитися з вами http://gmsdeluxeonline.com/.

Не секрет, що навіть самі непередбачувані в світі речі і явища мають свої закономірності. Ігрові автомати не виняток. До кожного окремого слоту існує свій підхід.

Ми дізналися, як обдурити ігровий автомат і зірвати великий куш. Нижче наведено кілька цікавих хитрощів, які дозволяють досвідченим гемблер залишатися в плюсі. Користуватися цими хитрощами чи ні - вирішувати вам.

Як виграти в ігровий автомат Crazy Monkey

Режим призовий гри у слоту «Божевільна мавпочка» має кілька слабких місць. Ними можна сміливо скористатися. У бонусної грі перед вами повиснуть 5 мотузок, 4 з яких прив'язані до бананів, а одна - до цеглини. Якщо ви потягнете не за ту мотузку, на голову мавпочці звалиться цегла, і гра закінчиться. Щоб цього не сталося, радимо смикати мотузки в наступній послідовності: 1: 2: 3: 4: 5 або 1: 3: 5: 4: 2.

Секрети ігрового автомата Garage

Як показує практика, в ігровому слоті Гараж найчастіше виграє ставка, рівна 35. Тобто ви можете задіяти 5 ліній по 7 кредитів, або 7 ліній по 5 кредитів. Зрозуміло, другий варіант принесе вам більше вигод. Зазвичай ця закономірність спрацьовує в перших же 2-3 спинах.

Як виграти в ігровий автомат Гараж, якщо випала бонус-гра? При випаданні на екрані 3 або більше замків гравця переносить в режим бонусної гри, де перед ним постають два ящика. В одному з ящиків захований ключ. Цим ключем потрібно буде поетапно відкрити 5 гаражних замків. Тут технологія гри наступна:

Спочатку перегризаєте ящик зліва. За твердженням гемблеров - це найбільш типове місце для першого ключа.

Перед відкриттям другого замку натисніть на HELP і почекайте не менше 10 секунд. Ключ ви також знайдете в лівому ящику.

Ключ від третього замку теж буде в лівому ящику. Перед його відкриттям витримаєте 10-секундну паузу.

Ключі від двох останніх замків будуть в правому ящику. В обох випадках ящик рекомендується відкривати, витримавши 5-секундну паузу.

Якщо все пройде вдало, ви потрапите в супер-гру.

Секрети ігрового автомата Lucky Ladys Charm

За заявами бувалих гемблеров, Lucky Lady's Charm - автомат з чисто жіночим характером. Якщо у нього «немає настрою», то скільки в нього не грай - не виграєш. Тому якщо після 10 спинив ви так нічого і не заробили - залиште слот до кращих часів.

Як виграти в ігровий автомат Resident

Методом проб і помилок в цій грі була виявлена наступна закономірність: при невдалій грі на трьох активних лініях слід переключитися на одну. Це підвищує ваші шанси виграти. Розмір ставки при цьому особливого значення не має. Отже, якщо на одній лінії автомат Резидент не видав виграшну комбінацію, знову перемикайтеся на три лінії.

Якщо при грі в «Resident» ви виграли в 3-4 рази більше, ніж ставили - продовжуйте крутити барабани. Якщо ж сума вашого виграшу перевищила початкову ставку в 10 разів - гру радимо припинити, так як деякий час виграшів не буде.

Секрети ігрових автоматів: ЗАГАЛЬНІ поради новачкам

Якщо в результаті виграшів (на будь-якому слоті) ви збільшили свій баланс в 3 рази - припиняйте грати або перейдіть на інший автомат. В іншому випадку ви, швидше за все, програєте все до копійки.

У разі випадання виграшної комбінації три рази поспіль, припиняйте крутити барабани і переходите на інший ігровий слот. Інакше ризикуєте втратити свій виграш.

Сподіваємося, ці поради будуть сприяти вашому неодноразового виграшу. Застосувати отримані знання ви можете прямо зараз в нашому залі ігрових автоматів.

Також рекомендуємо вам ознайомитися з нашими рекомендаціями з приводу того, як виграти в ігрові автомати, дотримуючись всього 4 простих правила.

21.04.2016



Рівне-Ракурс №10 від 21.04.2016p. 
На головну сторінку