Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №756 від 28.04.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Ляшко закликав патріотичні сили до створення об’єднаної демократичної опозиції

Ляшко закликав патріотичні сили до створення об’єднаної демократичної опозиції

Протистояти спробам узурпації влади Президентом та його оточенням можна тільки єдиним демократичним фронтом. В цьому переконаний лідер Радикальної партії Олег Ляшко.

Після того, як провладні фракції БПП і НФ фактично утворили коаліцію з колишніми регіоналами, Ляшко закликав українські демократичні сили до єднання.

“У парламенті на часі створення Народної ради на противагу шоколадній диктатурі”, - наголосив Ляшко.

Політик підкреслив, що не вважає опозицією фракцію Опозиційний блок.

“Регіоналівські недобитки апріорі не можуть бути в опозиції, як би вони себе не називали. Адже опонують не Президенту і провальному економічному курсу, а опонують українській державності в патологічному бажанні наживи. І в цьому вони готові підтримувати кого завгодно”, - вважає Ляшко.

Політик наголосив, що частина регіоналів, зокрема, які представляють групи “Воля народу” і “Відродження” фактично вже у коаліції.

“Нова коаліція - девальвація заслуг Революції гідності. Депутати з БПП і НФ, голосно розповідаючи про патріотизм, по факту пішли в коаліцію з тими, хто голосував за криваві закони 16 січня”, - зазначив Ляшко.

Саме тому, політик закликав забути про образи і об’єднатися в єдиний фронт усіх, хто виступає проти антидержавницької політики Порошенка і його уряду, проти зовнішньої політики на користь окупантам, проти тотальної бідності та безробіття, проти знищення української промисловості, проти диктатури і тиску на ЗМІ і громадських активістів, проти політичних репресій і вибіркового правосуддя, проти знищення українського села, проти грабіжницької політики влади.

“Звертаюсь із цим закликом, перш за все, до фракцій партій “Батьківщина”, “Самопоміч”, позафракційних патріотичних депутатів, зокрема із “Свободи”, а також позапарламентських сил здорового ґлузду. Якщо не будемо єдиними - режим переб’є нас поодинці”, - наголосив лідер Радикальної партії.

28.04.2016Галина Печериця



Рівне-Ракурс №10 від 28.04.2016p. 
На головну сторінку