№756 від 28.04.2016p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
#Меню-газета
На паску вагою 800гр.: 350гр. борошна, 4 яйця, 150гр. масла кімнатної температури, 15гр. свіжих дріжджів, 40гр. цукру, 50мл. молока, дрібка солі
Ввечері, підігріваємо молоко, дріжджі розтираємо з цукром, розмішуємо з молоком, даємо постояти кілька хвилин. Тим часом просіюємо борошно, додаємо розведені дріжджі, яйця, сіль, починаємо замішувати тісто. Як тільки почне утворюватися грудкувате тісто, по шматочках додаємо масло, вимішуємо хвилин 7-10. Тісто вийде м’яке і дуже приємне на дотик, додаємо за бажання цукати, сухофрукти , підпилюємо борошном стіл, викладаємо тісто, формуємо з нього кулю, викладаємо в миску, закриваємо рушником і ставимо на ніч в холодильник. Зранку виймаємо тісто, викладаємо у форму і даємо підійти вдвічі. Випікаємо при 180С° 50-60 хвилин, до пробу на суху паличку. Якщо верх починає засмагати, а паска ще сира, прикриваємо верх фольгою. Готову паску прикрашаємо на свій смак.
28.04.2016 | Більше цікавих та корисних рецептів можна знайти на рівненському сайті PIKA.RV.UA |
Рівне-Ракурс №10 від 28.04.2016p. На головну сторінку |