Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №757 від 05.05.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Меню-газета

Шоколадне печиво з перцем

Шоколадне печиво з перцем

160гр.масла, 1 1/2 ст.борошна, 3/4ст.какао, 1 яйце, 1ст.цукру + для обсипки, 1/2ч.л.чорного перцю, 1/2ч.л.кориці

Масло кімнатної температури збиваємо з цукром, додаємо яйце, ще раз збиваємо, додаємо просіяне борошно і какао, перець, корицю. Замішуємо тісто, формуємо з нього ковбаску, кладемо в плівку і в морозильну камеру не менше ніж на годину.

На дощечку насипаємо цукор, обкачуємо в ньому ковбаску, нарізаємо шайбами по 0,7-0,8см шириною, викладаємо на деко. Випікаємо при 175С° 10-12 хвилин (серединка готового печива трішки пружинить, якщо нажати пальцем). Охолоджуємо і подаємо.

Більше цікавих та корисних рецептів можна переглянути на рівненському сайті PIKA.RV.UA

05.05.2016



Рівне-Ракурс №10 від 05.05.2016p. 
На головну сторінку