№757 від 05.05.2016p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
#Меню-газета
160гр.масла, 1 1/2 ст.борошна, 3/4ст.какао, 1 яйце, 1ст.цукру + для обсипки, 1/2ч.л.чорного перцю, 1/2ч.л.кориці
На дощечку насипаємо цукор, обкачуємо в ньому ковбаску, нарізаємо шайбами по 0,7-0,8см шириною, викладаємо на деко. Випікаємо при 175С° 10-12 хвилин (серединка готового печива трішки пружинить, якщо нажати пальцем). Охолоджуємо і подаємо.
Більше цікавих та корисних рецептів можна переглянути на рівненському сайті PIKA.RV.UA
05.05.2016 |
Рівне-Ракурс №10 від 05.05.2016p. На головну сторінку |