№759 від 19.05.2016p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
#Меню-газета
Вам необхідно: 300 г мигдального борошна, 200 г темного шоколаду, 70-80%, 220 г вершкового масла, 150 г темного цукру, 6 середніх курячих яєць, дрібка солі, вершкове масло для форми,цукрова пудра Вам також знадобляться: миски, міксер, форма діаметром 26 см, папір для випічки.
Цукор і мигдалеве борошно змішайте в окремій мисці.
Шоколад і масло складіть в окрему каструлю, розтопіть на водяній бані. Всипте в шоколадну масу мигдальне борошно і добре перемішайте силіконовою лопаткою.
У яєць відділіть жовтки від білків у дві різні миски. Збийте жовтки з дрібкою солі міксером на високій швидкості, до отримання світлої і густої маси.
Додайте в жовткову масу шоколадну і трохи збийте міксером, перемкнувши його на низьку швидкість.
Міксером на високій швидкості в окремій мисці збийте яєчні білки кімнатної температури до щільних і стійких піків. Акуратно розмішайте білкову масу з рештою, використовуючи силіконову лопатку, до однорідного стану.
Форму вистелити папером для випічки, бортики змастіть вершковим маслом.
Вилийте у форму тісто і поставте в духовку. Випікайте пиріг протягом 1 години.
Дістаньте пиріг з духовки і трохи остудіть. Вийміть його з форми і викладіть на блюдо. Посипте цукровою пудрою, розріжте на порційні шматки і подайте.
19.05.2016 |
Рівне-Ракурс №10 від 19.05.2016p. На головну сторінку |