Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №759 від 19.05.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Оптика зручно і недорого в KievLinza

Я людина постійно зайнята і вже більше п'яти років ношу контактні лінзи. Купую пару на місяць з високою вологістю і навіть іноді (коли немає можливості зняти) спала в них. Проблем практично не було. Один раз на пляжі потрапив пісок в очі і поки я дійшла до дому і зняла лінзу встигла подряпати очі. Довелося місяць ходити в окулярах. Але нічого страшного в цьому немає. Сходила до лікаря, покрапала знезаражувальне і більше такого не було. Зрештою лінзи - дуже зручно. Але залежить від організму людини. У мене очі самі по собі дуже вологі, тому нікого дискомфорту я не відчуваю.

От тільки купувати лінзи не завжди зручно. То в мене нема часу, то магазини замкнені. Після декілька забігів в різні оптики, я вирішила наступного разу все робити ефективніше, а саме вивчити оптичне питання з усіх сторін і в інтернет почитати, а потім вже купувати. І раптом, натрапила на цікавий сайт kievlinza.ua, де можна і вибрати швидко та ще й зовсім не дорого.

В асортименті http://kievlinza.ua/ можна знайти лінзи, окуляри, оправи та аксесуари для полегшеного використання і безпечного зберігання виробів. Насправді від покупки отримуєш не «мозолі», а насолоду.

лінзи kievlinza.ua

Мій окуліст рекомендує віддавати перевагу одноденним контактним лінзам, щоб досягти максимум комфорту. Потрібно пройти обов'язково примірку контактних лінз у офтальмолога, щоб максимально точно підібрати лінзи не тільки по параметрах а й по марці виробника. Контактні лінзи за своїми споживчими якостями сильно відрізняються у різних виробників. Тому важливо кваліфіковано підібрати конкретні лінзи які максимально вам підходять.

Мені підійшли Bausch & Lomb і на сайті Kievlinza я їх знайшла. Їх вироби забезпечують очам кисневу доступність, тому використання лінз не шкодить очам. Та ще й коли я замовила в парі з розчином, отримала пристойну знижку на основний товар.

Тепер для мене замовлення оптики стало на стільки простим і зручним ділом - немає потреби залишати межі офісу або навіть власного будинку, оскільки купити оптику можну в онлайн-магазині чи навіть прямо по телефону.

19.05.2016



Рівне-Ракурс №10 від 19.05.2016p. 
На головну сторінку