№762 від 09.06.2016p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
#Меню-газета
Дуже люблю готувати рулети, будь-які: десертні, закусочні, гарячі та холодні. Це ж так просто – одне «щось» береш, в друге «щось» загортаєш і отримуєш чергову смакоту, все просто і легко. А ідею цього рулету я підгледіла в передачі «Домашній ресторан», правда не знаю як називається канал по якому її дивлюся о 3-тій ночі. Рулет дуже простий, але смачний.
500гр. готового котлетного фаршу
200гр.творогу
50гр. в»ялених томатів
зелень, спеції за смаком
Розділочну дошку застеляємо харчовою плівкою, викладаємо фарш, розрівнюємо по всій площині, викладаємо творог, зверху в»ялені томати. За допомогою плівки загортаємо фарш з начинкою рулетом, притискаємо усіх боків. Викладаємо на деко на 30 хвилин при 170 С°. Даємо повністю охолонути, нарізаємо і подаємо.
Начинку можна брати будь-яку, на свій смак, мені просто треба було щось придумати з томатами, і можу сказати, що тут вони були якраз «в тему».
09.06.2016 |
Рівне-Ракурс №10 від 09.06.2016p. На головну сторінку |