Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №762 від 09.06.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Де відпочити 2016-го літа

Щоб як слід провести літо, я поспілкувалася з подругами щоб дізнатися де, як, скільки.

Валентина, дружина знайомого фотографа:

- Відпочивали на курорті Южний (між Одесою і Миколаєвом) у липні минулого року в готелі Апельсин. Номери затишні, балкон з видом на море порадував особливо (замовляли з видом на парк, але нам організували вид на море без всяких доплат). Море супер, погода порадувала, люди привітні, повітря чисте, їжа супер! У готелі національних страв не вдалося покуштувати, а ось в ресторанах уздовж набережної вибір великий, все дуже смачно. Відпочинок сподобався дуже, мінусів не знайшли, всім радимо, а самі сподіваємося що приїдемо ще не раз. І знаю, що без проблем зможемо снять жилье в южном.

Одногрупниця Люба:

- Хочу підказати всім, хто ще не відвідав курорт між Одесою і Коблево. Зробіть це не обов’язково, не пошкодуєте. У травні 2016-го вперше відвідали цей райський куточок в прямому сенсі. Сподобалося все, починаючи від покажчиків напрямку руху, прекрасного розташування географічного і звичайно упорядкованої території. Вас приємно зустрінуть, розмістять і обслужать. На території можна прийняти спа процедури, купатися в прекрасному басейні з термальною водою, смажити самостійно шашлики, ловити рибу і звичайно ж відвідати ресторан і т.д.

Знайти можна і приватні будиночки, деякі готелі все ще в стадії розвитку і будівництва. Величезне спасибі відразу хочу передати Тимуру і І.О. за креативність уважність та індивідуальний підхід до кожного клієнта. Мене привітав не тільки мій коханий чоловік, я почула оплески усіх присутніх. Кухарю респект окремий. Дякую співробітникам готелю Еллада. Приємні сонячні люди. Не можу не відзначити і грамотний масаж і не менш приємне спілкування.

Я передивилася пропозиції на сайтах, оренда житла в Южному доступна, вартість як завжди залежить від: близькості до моря і стану квартири. Але ціни все рівно привабливі тому що від Одеси далеко, відпочиваючих менше, зате пропозицій хоч відбавляй.

09.06.2016



Рівне-Ракурс №10 від 09.06.2016p. 
На головну сторінку