№763 від 16.06.2016p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
#Меню-газета
Інгредієнти: шинка - 200 г. огірки свіжі - 3 шт. маслини - 0,5 баночки. яйця - 4 шт. мариновані печериці - 100 г. цибуля зелена - 50 г. майонез.
Шинку ріжемо кубиками. Сюди чудово підійде буженина або копчене м’ясо, варена свинина – теж варіант, але краще копчена. Огірок чистимо і ріжемо кубиками. Печериці ріжемо соломкою. Яйця відварюємо густо, ріжемо кубиками. Цибулю тоненько ріжемо.
Змішуємо всі інгредієнти, заправляємо майонезом.
16.06.2016 |
Рівне-Ракурс №10 від 16.06.2016p. На головну сторінку |