Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №763 від 16.06.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Меню-газета

Салат «Ельза»

Салат «Ельза»

Інгредієнти: шинка - 200 г. огірки свіжі - 3 шт. маслини - 0,5 баночки. яйця - 4 шт. мариновані печериці - 100 г. цибуля зелена - 50 г. майонез.

Приготування:

Шинку ріжемо кубиками. Сюди чудово підійде буженина або копчене м’ясо, варена свинина – теж варіант, але краще копчена. Огірок чистимо і ріжемо кубиками. Печериці ріжемо соломкою. Яйця відварюємо густо, ріжемо кубиками. Цибулю тоненько ріжемо.

Змішуємо всі інгредієнти, заправляємо майонезом.

16.06.2016



Рівне-Ракурс №10 від 16.06.2016p. 
На головну сторінку