№764 від 23.06.2016p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
#Меню-газета
Інгредієнти для приготування: Борошно-1 ст.; Яйця-2 шт.; Смородинове варення-200 гр.; Маргарин-1/2 пачки; Сметана-100 гр.; Цукор-0,5 склянки; Сіль-1 ч.л.; Майонез-2 ст. л.; Розпушувач тіста-1 ч.л.
Крок 1: Робимо тісто.
Візьмемо металеву тарілку і розіб›ємо в неї яйця. Потім засипемо цукром. Збиваємо насипані інгредієнти близько двох-трьох хвилин. Потім підкидаємо розм›якшений маргарин і збиваємо до густої однорідної маси. Але це ще не все, додаємо в суміш розпушувач, сіль, сметану і, звичайно ж, майонез. Збиваємо до однорідності.
Крок 2: Додаємо смородинове варення.
Ось ми і дочекалися приходу борошна. Додаємо борошно і висипаємо поверх варення. Все це добре перемішуємо, тобто збиваємо міксером. Тісто має вийде рідкуватим.
Крок 3: Заповнюємо сумішшю форму для випікання і подаємо.
Як і при всіх солодких випічках, змащуємо форму маслом. Потім вливаємо тісто, розподіліть його рівномірно. Після – відправляємо в духовку на 20-30 хвилин. Заздалегідь розігрійте її до 180ºC.
Бісквіт буде дуже ніжним і запашним. З таким тортиком Ваше чаювання стане ще солодшим і приємнішим.
Приємного апетиту!
23.06.2016 |
Рівне-Ракурс №10 від 23.06.2016p. На головну сторінку |