Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №764 від 23.06.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Меню-газета

Торт «Негреня»

Торт «Негреня»

Інгредієнти для приготування: Борошно-1 ст.; Яйця-2 шт.; Смородинове варення-200 гр.; Маргарин-1/2 пачки; Сметана-100 гр.; Цукор-0,5 склянки; Сіль-1 ч.л.; Майонез-2 ст. л.; Розпушувач тіста-1 ч.л.

Інвентар для приготування: Форма для випічки; Тарілочка; Міксер.

Крок 1: Робимо тісто.

Візьмемо металеву тарілку і розіб›ємо в неї яйця. Потім засипемо цукром. Збиваємо насипані інгредієнти близько двох-трьох хвилин. Потім підкидаємо розм›якшений маргарин і збиваємо до густої однорідної маси. Але це ще не все, додаємо в суміш розпушувач, сіль, сметану і, звичайно ж, майонез. Збиваємо до однорідності.

Крок 2: Додаємо смородинове варення.

Ось ми і дочекалися приходу борошна. Додаємо борошно і висипаємо поверх варення. Все це добре перемішуємо, тобто збиваємо міксером. Тісто має вийде рідкуватим. 

Крок 3: Заповнюємо сумішшю форму для випікання і подаємо.

Як і при всіх солодких випічках, змащуємо форму маслом. Потім вливаємо тісто, розподіліть його рівномірно. Після – відправляємо в духовку на 20-30 хвилин. Заздалегідь розігрійте її до 180ºC.

Бісквіт буде дуже ніжним і запашним. З таким тортиком Ваше чаювання стане ще солодшим і приємнішим.

Приємного апетиту!

23.06.2016



Рівне-Ракурс №10 від 23.06.2016p. 
На головну сторінку