Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №765 від 30.06.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

КОМАНДА НК «ВЕРЕС» ЗАВЕРШИЛА ПЕРШИЙ ТРЕНУВАЛЬНИЙ ЗБІР

КОМАНДА НК «ВЕРЕС» ЗАВЕРШИЛА ПЕРШИЙ ТРЕНУВАЛЬНИЙ ЗБІР

Переможним матчем зі «Скалою» команда Народного Клубу «Верес» завершила перший тренувальний збір у рамках підготовки до старту у чемпіонаті Першої ліги.

Упродовж двох тижнів футболісти тренувалися на базі у смт. Славське, що на Львівщині. А також - провели три контрольні поєдинки. НК «Верес» обіграв ФК «Миколаїв» - 1:0, «Карпати» (Львів) - 1:0 та «Скалу» - 6:0.

Ось, що розповіли про перші збори у Славському футболісти НК «Верес»:

- Вся команда знаходилася під чималими навантаженнями, - говорить півзахисник команди Борис ОРЛОВСЬКИЙ. - Тим не менше, в кожному із контрольних матчів ми прагнули лише перемагати. Результат у таких зустрічах - не найголовніше, але радий, що виграли. Будемо працювати далі. Наприкінці зборів відчувалася втома. Але збори для того і є, щоб потім легше було витримувати навантаження у грі.

- Мені дуже подобається база, де проходять збори. Умови проживання, харчування - усе супер, - ділиться враженнями Ростислав ВОЛОШИНОВИЧ. - Чудова природа. Коли виходимо на тренувальне поле - таке враження, ніби збори проводимо десь закордоном. Саме поле теж хорошої якості. Щоправда, маю відзначити, що воно все ж дещо гірше, ніж на «Авангарді» у Рівному.

- Для мене такі навантаження стали несподіванкою, - розповідає нападник НК «Верес» Руслан СТЕПАНЮК. - Не пригадую, коли востаннє брав участь в таких інтенсивних тренуваннях. Але це мені дуже подобається. Хочу нарешті досягти найоптимальніших кондицій, бути у найкращій формі. Команда мені дуже подобається. Чудовий колектив, прекрасні умови. Вірю, що в нас велике майбутнє.

Вже 30-го червня футболісти команди Народного Клубу знову зберуться разом на другий тренувальний збір, який також пройде у Славському.

Інформаційна служба НК «Верес» (Рівне)  

30.06.2016



Рівне-Ракурс №10 від 30.06.2016p. 
На головну сторінку