№766 від 07.07.2016p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
#Меню-газета
Інгредієнти: 200 г маргарину або вершкового масла; 200 мл сметани; 1 1/2 скл. цукру; 350 г борошна; 1 ч. л. розпушувача; 4 великих яйця; 1 банка (800 г) вишень без кісточок, без рідини; ваніль; 100 г шоколаду-грубо нарізаного; цукрова пудра для посипки.
Додаємо по одному яйцю. Після кожного – збиваємо на великій швидкості до повного перемішування.
Зменшуємо швидкість та додаємо сметану.
Борошно просіяти з ваніллю. Насипати і замісити тісто до консистенції густої сметани.
Перекласти тісто в миску, покласти шоколад та вишню, перемішати ложкою.
Форму для кексу змастити маслом (якщо не силікон) і вилити тісто. Розрівняти.
Духовку розігріти до 180 гр.
Випікати 40 хвилин.
Остудити кекс, перекласти на блюдо і посипати цукровою пудрою.
07.07.2016 |
Рівне-Ракурс №10 від 07.07.2016p. На головну сторінку |