Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №766 від 07.07.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Меню-газета

Повітряний кекс з вишнею та шоколадом

Повітряний кекс з вишнею та шоколадом

Інгредієнти: 200 г маргарину або вершкового масла; 200 мл сметани; 1 1/2 скл. цукру; 350 г борошна; 1 ч. л. розпушувача; 4 великих яйця; 1 банка (800 г) вишень без кісточок, без рідини; ваніль; 100 г шоколаду-грубо нарізаного; цукрова пудра для посипки.

Збити маргарин або масло з цукром до пухкої маси.

Додаємо по одному яйцю. Після кожного – збиваємо на великій швидкості до повного перемішування.

Зменшуємо швидкість та додаємо сметану. 

Борошно просіяти з ваніллю. Насипати і замісити тісто до консистенції густої сметани. 

Перекласти тісто в миску, покласти шоколад та вишню, перемішати ложкою. 

Форму для кексу змастити маслом (якщо не силікон) і вилити тісто. Розрівняти. 

Духовку розігріти до 180 гр. 

Випікати 40 хвилин.

Остудити кекс, перекласти на блюдо і посипати цукровою пудрою.

07.07.2016



Рівне-Ракурс №10 від 07.07.2016p. 
На головну сторінку