Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №767 від 14.07.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Меню-газета

Рулетики з лаваша з куркою і шампіньйонами

Рулетики з лаваша з куркою і шампіньйонами

Інгредієнти для приготування:  лаваш - 3-4 шт., куряче філе - 400 г, шампіньйони - 350 г, сир - 100 г, цибуля - 1 шт., сметана - 200 г, томатна паста - 2 ст. ложки, олія - для смаження, сіль і чорний мелений перець - за смаком, зелена цибуля - для посипання.

Як приготувати:

Куряче філе відваріть і поріжте невеликими шматочками.

Поріжте гриби і цибулю. Гриби обсмажте на невеликій кількості олії до напівготовності (4 хвилини). Додайте в сковороду цибулю і обсмажуйте ще 5 хвилин, посоліть, поперчіть.

У сковороду з грибами додайте сметану, обсмажуйте ще 2 хвилини, щоб суміш загусла.

Додайте порізане куряче філе і натертий сир (трохи сиру залиште для прикраси), перемішайте.

Поки начинка остигає, підготуйте лаваш. Кожен лаваш розріжте на 2 частини. На край лаваша викладіть начинку і скрутіть в рулет.

Рулети щільно викладіть у форму. Середини рулетиків змастіть томатною пастою.

Зверху посипте сиром і зеленою цибулею.

Запікайте в духовці 5-10 хвилин при температурі 180 °C.

Готову страву подавайте з салатом зі свіжих овочів.

14.07.2016



Рівне-Ракурс №10 від 14.07.2016p. 
На головну сторінку