Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №768 від 21.07.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Незвичайний крос

Рівне феєрично провело перший нічний пробіг

Рівне феєрично провело перший нічний пробіг

Рівняни Василь Євчук та Віта Потерюк стали переможцями першого у місті нічного забігу Rivne Night Run 2016. Старт відбувся пізно ввечері 16 липня у Парку культури та відпочинку ім. Т.Г.Шевченка.

Організатором забігу виступив традиційно Rivne Running Club у спонсорстві з торговими марками «НАШЕ РІВНЕ», «INTER BETON», «GERA», готельним комплексом «Зелена Дача» - за підтримки Управління у справах сім’ї, молоді та спорту РМВК.

Кількість учасників від самого початку була обмежена організаторами – не більше 60 осіб. Але бажаючих бігти виявилося значно більше. В підсумку, стартувало більше 70-ти осіб, майже всі з яких повністю подолали дистанцію у 6180 метрів (3 кола по 2060 м).

Наймолодшим учасником, який пробіг увесь цей відрізок став Анатолій Черненков. Хлопчику всього 4 роки та 10 місяців. Найстаршим учасником забігу став відомий у місті тренер з легкої атлетики Михайло Романчук (47 років). Обидва вони отримали приз – відпочинок у готельному комплексі «Зелена дача» (урочище Драгобрат).

Такий самий приз отримали і переможці забігу серед чоловіків та жінок – відповідно Василь Євчук, який подолав дистанцію за 21 хвилину та 3 секунди, а також Віта Потерюк, час якої 23 хвилини та 18 секунд. Переможці також отримали кубки та грошові винагороди.

Не набагато менші призи здобули і бігуни, які посіли 2-3 місця у чоловіків та жінок.

Роман Бондаренко пробіг дистанцію за 22.05 і був другим. На десять секунд від нього відстав бронзовий призер забігу – Артем Шостак (22.15). У жінок другою була Валентина Молчанець (24.32), третьою – Ірина Омелянова (24.40).

Організатори Rivne Night Run 2016 намагалися максимально креативно підійти до створення нічної, але святкової атмосфери заходу. Усі учасники мали індивідуальні номери, неонові браслети, а на фініші їх також чекала винагорода – гарантована медаль фінішера. Крім того, по всій дистанції працювали волонтери, які вказували правильний напрям руху, а в найтемніших місцях – феєричне вогняне шоу демонструвала театральна лабораторія «ВідСутність». На старті/фініші музичний супровід забезпечував DJ Wolfgang. Захід провів MC Jackas.

Як розповідає головний організатор пробігу – президент Rivne Running Club Сергій Ющишин, головна мета заходу була провернути увагу якомога більшої кількості рівнян до масового бігу та спорту. «Бігу не для перемоги, а для участі. Коли важливо не те, який в тебе результат. А те, що ти переборов себе і подолав усю дистанцію», - каже він.

За його словами, пробіг – аншлаг учасників, ідеально «свіжа» погода, гарна атмосфера: музика, файєр-шоу – перевершили всі можливі очікування організаторів.

«Вже зараз видно, що масовому бігу у Рівному бути. В Рівного є великий потенціал. Тепер наше завдання його впродовж кілька років розвинути і передати наступним поколінням. Сподіваємося у цій нелегкій роботі на допомогу влади, нинішніх спонсорів, нових спонсорів та всіх небайдужих до теми масового спорту та здоров’я», - наголосив Ющишин.

Він додав, що наступним стартом від Rivne Running Club в нашому місті стане забіг Rivne Patriotic Run 2016, який відбудеться у День Незалежності 24 серпня.

Нагадаємо, бігати з Rivne Running Club може кожен і це абсолютно безкоштовно: для цього потрібно прийти на стадіон «Авангард» у вівторок, середу чи четвер на 19.00 і розпочати заняття з такими ж бігунами – однодумцями.

21.07.2016Прес-служба Rivne Running Club



Рівне-Ракурс №10 від 21.07.2016p. 
На головну сторінку